Process & Workflow Engineer
(00036)

Organisatie

Onze relatie in Eindhoven is gespecialiseerd in de toelevering van technische componenten en subassemblages. Voor een brede kring van opdrachtgevers zijn zij zowel op technisch als op logistiek terrein een gewaardeerde partner met toegevoegde waarde. Deze organisatie en biedt kostenbesparende totaaloplossingen aan waarbij de combinatie van technisch advies, kwaliteitsborging, logistieke oplossingen en een breed assortiment uniek is. Dit organiseren ze volgens een helder principe: afspraak is afspraak. Ze vindt niet alleen haar dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook het creëren van een prettige werkomgeving alle medewerkers. Creativiteit en werkplezier staan centraal en men hecht grote waarde aan een persoonlijke relatie met de klant en gelooft dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit. Kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Locatie

Eindhoven

Functieomschrijving

Om invulling te geven aan het kwaliteitsproces zoeken we een Process & Workflow Engineer die begrijpt dat kwaliteit niet vanzelfsprekend is en die snapt dat geduld, overtuiging belangrijk is, om steeds een beetje beter te worden. Als organisatie de beste worden in Nederland? Dat is uiteindelijk het streven!
In de functie van Process & Workflow Engineer word je verantwoordelijk voor het borgen en continue verbeteren van de processen rond maakbaarheid en daarbij ook productkwaliteit in samenwerking met de afdelingen techniek, inkoop, verkoop, assemblage en logistiek. Je coördineert het PPAP proces in samenwerking met de leveranciers en beoordeelt de documentatie waaronder process flows, FMEA’s, IMDS registraties, materiaal certificaten, etc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de Supplier Quality Assurance, ontwikkel je procedures voor inspecties en voer je audits en performance analyses uit. Ook intern coördineer je audits gericht op het borgen van het ISO 9001 certificaat. Je leidt en neemt deel aan Lean/Six Sigma verbeterprojecten. Je ondersteunt verkoop en inkoop aangaande het oplossen van klant en leveranciersklachten volgens de 8D methode. In deze functie werk je nauw samen met quality collega's maar wordt ook van je verwacht dat je op eigen initiatief werkzaamheden verricht. Kortom een belangrijke en zeer gewaardeerde functie, midden in de organisatie. Bel of mail me als je direct meer informatie wilt ontvangen.

Functie-Eisen

  • Hbo werk en denkniveau met een technische achtergrond en bij voorkeur ervaring binnen de maakindustrie.
  • Kennis van procesverbeteringstechnieken (5S, Lean, Six Sigma) en kunt deze overbrengen in de organisatie
  • Ervaring met ISO 9001. IATF 16949 en ISO 14001 is een pre
  • Affiniteit met technisch producten binnen een productie/warehousing omgeving
  • Daarnaast ben je een praktisch denkend persoon vanuit een analytische basis, gestructureerd in je werkzaamheden en communicatiestijl.

Arbeidsvoorwaarden

€.3500,- €4.500,-. Groeimogelijkheden, 34 vakantiedagen, vakantiegeld 8,33%, Tantièmeregeling

Vacaturenummer

00036

Over de Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in de functie van Process & Workflow Engineer, ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met: Mark Kuhlmann
Telefoonnummer: 040-2541555 / 06-21510738
E-mail: kuhlmann@fixview.nl

Contactpersoon

Foto Mark Kuhlmann | SR. HR & Recruitment Consultant | Fixview BV

Senior HR & Recruitment Consultant

Mark Kuhlmann

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief